Nieuwsbrief

Partner

Microsoft

Microsoft

E-mailsecurity

Een overheid die je kan bereiken via telefoon, internet of in persoonlijk contact. Maar ook een overheid die er écht voor u is. Dat zou kort gezegd het droombeeld van de Bereikbare (en Open) Overheid kunnen zijn. De overheid werkt daar dagelijks aan, binnen het kader van trends in de samenleving zoals het individu centraal stellen, sociale netwerken en een veranderende demografie.

De rol van ICT bij het Nieuwe Werken is dat het zorgt voor communicatie- en samenwerkingsmogelijkheden. Over organisatiegrenzen heen. Altijd en overal. Die belofte maakt het Nieuwe Werken mogelijk. En misschien ook wel een nog meer Bereikbare Overheid.

Microsoft levert software en online diensten die mensen in staat stelt heel eenvoudig en op de manier zoals zij dat willen te communiceren en samen te werken in netwerken.

 


Kennis van Microsoft

In 5 stappen naar een veilige emailomgeving

Hoe organiseer je als gemeente een veilige emailomgeving? Emailsecurity is zeker niet alleen een kwestie van de juiste technologie. Een groot deel van de verbeteringen zijn organisatorisch van aard. Maar hoe kom je concreet tot een veilige emailomgeving? Dit stappenplan geeft een praktisch handvat.

Lees verder


Je inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor je aanmelding.
 

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.