Nieuwsbrief

Partner

KPN

KPN

Bereikbaarheid

KPN wil het leven van ondernemers leuker, vrijer en makkelijker maken door te verbinden. Als dé Telecom en ICT-dienstverlener
van Nederland helpen wij ondernemend Nederland vooruit. Wij helpen de ondernemer met hun behoeften op het gebied van veiligheid, flexibiliteit, bereikbaarheid, betrouwbaarheid, professionaliseren en samenwerken.

77% van de MKB’ers geeft aan dat bereikbaarheid van cruciaal belang is voor hun bedrijf. Klanten willen contact opnemen met een organisatie wanneer én hoe zij willen. Via de telefonische klantenservice en in de winkel, maar dankzij digitalisering en innovaties ook steeds meer op digitale manieren als via de website, een app of social media kanalen. Kies jij bijvoorbeeld ook eerder voor een bedrijf met een goede website die makkelijk vindbaar is? En vind jij het ook normaal dat je een offerte kunt aanvragen of vraag kunt stellen via de website van een bedrijf? Ook voor de klant van een MKB’er is dit belangrijk, om de klanttevredenheid te laten stijgen en de concurrentie een stapje voor te blijven. Maar dit moet natuurlijk geen dagtaak worden. KPN helpt ondernemers optimaal bereikbaar te zijn met handige Telecom en ICT-diensten en relevant advies.


Kennis van KPN

Zo brengt het mkb cybersecurity op peil

Een cyberaanval schaadt zowel het imago als de continuïteit van je bedrijf. Cybersecurity zou dus bovenaan de agenda moeten staan van het mkb. Dat blijkt juist niet het geval te zijn. Door het gebrek aan beveiliging van de IT-infrastructuur worden ze vaak succesvol aangevallen. Met de 8 valkuilen en tips hou jij cybercriminelen buiten de deur.

Lees verder


Je inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor je aanmelding.
 

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.