Nieuwsbrief
vrijdag 21 december 2018

Wereldwijde marktgroei op het gebied van Industriële Cyber Security

Het ‘Global Industrial Cyber Security Market 2019’ onderzoeksrapport van Market.us toont trends in de industriële cyber security. In dit rapport wordt rekening gehouden met de klant, winstmogelijkheden en rendementsgroei.

Wereldwijde marktgroei op het gebied van Industriële Cyber Security

Het onderzoeksrapport

Het onderzoeksrapport gaat in op de markt door deze onder te verdelen in verschillende typen (netwerk beveiliging, applicatie beveiliging, endpoint beveiliging etc.). Maar ook door de markt onder te verdelen in verschillende applicaties zoals stroom, energie en nutsbedrijven, transport systemen, de chemische industrie en de maak industrie. Als laatste onderverdeling kijkt het rapport naar verschillende geografische gebieden en de belangrijkste/ meest vooruitstrevende bedrijven. Hierdoor ontstaan verschillende segmenten binnen de industrie evenals concurrentie scenario’s , voorspellingen en trends voor 2019-2028. De analyses zijn van grote waarde voor industriële cyber security experts. Benieuwd naar het rapport? Via deze link is het mogelijk een korte introductie te downloaden. Kijk voor meer informatie en het volledige rapport op market.us

Industriële Cyber Security in Nederland

Ook in Nederland is het beschermen van industriële automatisering en controle systemen van essentieel belang. Het onderschatten van gevaren, levert een bedreiging op voor de operationele continuïteit van alle productieomgevingen en organisaties met een vitale of kritische infrastructuur.

Op 14 maart 2019 organiseert Heliview het congres Industrial Cyber Security in DeFabrique, Utrecht. Het congres geeft een actueel overzicht van de laatste stand va zaken rondom cyber security en helpt inzicht te krijgen in wat het specifieke security level van de (complexe) productieomgevingen moet zijn en hoe het staat met de digitale weerbaarheid. Daarnaast biedt het congres ook praktische handvatten om te zorgen dat ieders operationele continuïteit gewaarborgd is én blijft.

Het congres is kosteloos te bezoeken voor eindgebruikers. Deelnemers kunnen zich als eindgebruiker aanmelden indien ze namens een organisatie betrokken zijn bij de oriëntatie of de aanschaf van producten of diensten met betrekking tot industriële cyber security.

 

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.