Nieuwsbrief
donderdag 30 november 2017

Live Talkshow The Future CISO

Op dinsdag 6 februari 2018 vindt er in het congrescentrum 1931 te ’s-Hertogenbosch wel heel inspirerende experience plaats: tijdens het IT & Information Security congres zal er een interactieve talkshow plaatsvinden waar drie security professionals de ins-en outs gaan bespreken over de veranderde rol van de CISO.

Live Talkshow The Future CISO

Is hij een generalist of een specialist? Is het iemand die samenwerking zoekt met bijvoorbeeld ketenpartners en concurrenten? Is hij business of IT gedreven? Wat voor competenties zijn nodig? Waar liggen welke verantwoordelijkheden en wie is aansprakelijk? Hoe gaat hij om met security in een steeds complexer wordende IT omgeving? Hoe gaat hij om met de steeds veranderende wet en regelgeving en hoe ziet zijn rol er in de toekomst uit?

De tafelheer en zijn drie tafelgasten zitten letterlijk aan een ronde tafel en leggen elk op hun beurt naar aanleiding van een stelling de mogelijkheden voor aan elkaar en aan het omringende publiek in de zaal die uiteraard mogen inhaken op de stellingen. Wijzer worden in een ontspannen sfeer, wat wilt u nog meer?

Wij presenteren dan ook graag aan u, uw tafelheer Roelof Hemmen en zijn tafelgasten Rence Damming (CISO Pon Holdings) , Prof. dr. Bibi van den Berg (Hoogleraar Cybersecurity Governance, Institute of Security and Global Affairs) en Don Eijndhoven (expert op het gebied van informatiebeveiliging).

IT & Information Security 2018 bijwonen?

Wilt u deze editie van hét security congres bijwonen? Meld u dan zo snel mogelijk aan via de website

 

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.