Nieuwsbrief
vrijdag 21 december 2018

Live Talkshow: overheid en bedrijfsleven, samen sterker!

Op woensdag 13 februari 2019 vindt op het congres IT & Information Security een interactieve talkshow plaats. Een tafelgesprek met verschillende security experts waarbij het thema 'publieke en private samenwerkingen (PPS)' wordt besproken. De tafelgasten nemen je graag mee in diverse stellingen en standpunten, waar jij als aanwezige ook je mening kan delen!

Live Talkshow: overheid en bedrijfsleven, samen sterker!

Talkshowgasten: Sven Kockelmann (Journalist en tv-presentator), Ad Krikke (CISO bij DSM), Arthur Meulesteen (Information security leader bij IKEA) en Nienke van den Berg (Z-CERT).

Thema talkshow: Publieke Private samenwerkingen

De publiek-private samenwerking is één van de belangrijke pijlers van een effectief informatiebeveiligingsbeleid. Dit vraagt om een doortastende aanpak van gebruikers, overheid en bedrijfsleven. Kennis over en concrete ervaring met digitale veiligheid moet worden bevorderd om de weerbaarheid van Nederland te waarborgen. Er zijn maatregelen nodig om flexibel en krachtig te reageren op nieuwe ontwikkelingen en dreigingen.

Er zijn mooie initiatieven van bedrijven om Nederland digitaal veilig te maken. Tijdens de live talkshow willen we graag ingaan op een aantal initiatieven van publieke en private samenwerkingen in Nederland.

IT & Information Security 2019

Tijdens het jaarcongres IT Information Security staat kennisdeling en interactie tussen vakgenoten centraal. Het congres toont de laatste ontwikkelingen op het gebied van informatiebeveiliging en IT-security.

IT Information Security biedt een uitgebreid, veelzijdig en hoogwaardig congresprogramma en is met 225 tot 250 deelnemende vakgenoten bij uitstek hét evenement om geïnformeerd te worden over de laatste ontwikkelingen, kennis te delen met uw vakgenoten en om uw netwerk te onderhouden.

Klik hier om u aan te melden! 

 

 

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.