Nieuwsbrief
donderdag 1 maart 2018

Identity & Access Management: staan uw deuren wagenwijd open?

Waar het vroeger veelal beperkt bleef tot een username en een password, staan organisaties nu voor vragen als ‘Welke inlogmethoden ga ik toestaan?’, ‘Welke kosten krijg ik doorbelast?’, ‘Hoe regel ik machtigingen?’, ‘Kan ik de klant ook digitaal laten ondertekenen?’ en ’Hoe zorg ik voor voldoende privacy?’. IAM roept veel vragen op, het congres IAM biedt uitkomst.

Identity & Access Management: staan uw deuren wagenwijd open?

Tientallen username en password combinaties. Meerdere soft tokens in pincodes. Een password manager op uw smartphone die u opent met uw vingerafdruk. Dat heeft u tegenwoordig allemaal nodig om toegang te krijgen tot mijn werkplek, tot ‘mijn overheid’, uw favoriete webwinkels, social media, e-mail, pensioengegevens, verzekeringen en bankrekening. En overal waar u komt, moet u uw profiel (NAW, telefoonnummer, geboortedatum) invullen en actueel houden. Dit moet toch anders kunnen?

Nieuwe tijden, nieuwe vragen
Waar het vroeger veelal beperkt bleef tot een username en een password, staan organisaties nu voor vragen als ‘Welke inlogmethoden ga ik toestaan?’, ‘Welke kosten krijg ik doorbelast?’, ‘Hoe regel ik machtigingen?’, ‘Kan ik de klant ook digitaal laten ondertekenen?’ en ’Hoe zorg ik voor voldoende privacy?’. Duidelijk blijkt hieruit dat IAM veel vragen oproept en dat bij velen deze vragen onbeantwoord blijven.

“U vraagt, wij draaien”
Voor de meeste organisaties blijkt IAM dus een ondoorzichtig, complex vakgebied. Er is bovendien continu beweging als het gaat om inlogmiddelen, wet- en regelgeving en betrouwbaarheidsniveaus. Welke stappen kunt u het beste zetten om voorbereid te zijn op de toekomst?

Volledig up to date tijdens congres IAM
Tijdens het Identity & Access Management congres van 17 mei 2018 wordt u in één dag volledig geïnformeerd over de laatste ontwikkelingen op het gebied van (Enterprise) Identity & Access Management als fundament voor de toekomst. Zo wordt bijvoorbeeld tijdens de talkshow dieper ingegaan op de mogelijkheden én onmogelijkheden van het fenomeen dat Blockchain heet en wat voor rol deze technologie speelt binnen de grenzen van IAM. Nieuwsgierig? Meld u direct aan op iam.heliview.nl.

 

 

 

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.