Nieuwsbrief
dinsdag 26 maart 2019

Heliview Conferences & Training breidt uit in België

Heliview Conferences & Training gaat in 2019 maar liefst 5 congressen organiseren in België. Alle congressen of ‘summits’ zullen op een centrale locatie in Brussel georganiseerd worden. De congressen zullen zich richten op verschillende onderwerpen zoals IT Software & Asset Management, Cyber Security, Data Driven Business, API Management & Digital Identity.

Heliview Conferences & Training breidt uit in België

Heliview heeft een uitgebreide ervaring met het organiseren van congressen, met name voor de Nederlandse markt. In 2016 werd het eerste Belgische evenement van uit Heliview georganiseerd. Inmiddels staat het volgende Belgische evenement al voor de deur, namelijk de Cyber Security Summit Belgium. In Nederland organiseert Heliview al jarenlang succesvolle evenement zoals de Cyber Security Experience en het congres IT & Information Security. Evenementen die zich vooral kenmerken door kennisdeling. Ook bij de Cyber Security Summit zal kennisdeling en interactie tussen de deelnemers centraal staan.

Cyber Security Summit Belgium

De Cyber Security Summit vindt plaats op woensdag 12 juni in Brussels. Het congres zal in gaan op drie hoofd pijlers.

De menselijke factor
Niet-IT-personeel is vaak de zwakste schakel in cyberaanvallen. De meest voorkomende menselijke fouten in cybersecurity zijn het klikken op links, het openen van onbekende bijlagen en het invoeren van persoonlijke of vertrouwelijke informatie in een schijnbaar vriendelijk (en bekend) account. Hoe kunnen deze fouten worden voorkomen, hoe wordt het bewustzijn gecreëerd en hoe worden kennis en vaardigheden gefaciliteerd? Deze en andere onderwerpen kunnen in dit nummer worden besproken.

Governance, risk & compliance
In deze pijler krijgt het publiek de kennis en vaardigheden die nodig zijn om hun organisaties te ondersteunen bij Cyber ​​Governance, Risk en Compliance Management. Een goed doordacht plan voor GRC helpt proactief en systematisch risico's te identificeren en stelt de veiligheidsmanagementfuncties in staat om adequate en volwassen veiligheid te bereiken met de gewenste niveaus van interne en externe compliance.

Trends in technologie en oplossingen
Wat zijn de nieuwste trends in het identificeren, beschermen tegen, detecteren, reageren op en herstellen van cyberaanvallen? In dit deze pijler leer je alles over de nieuwste technologieën en oplossingen.

 

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.