Nieuwsbrief
dinsdag 14 november 2017

Dagvoorzitter Roelof Hemmen

Tijdens de veertiende editie van het IT & Information Security congres zal het dagvoorzitterschap in handen liggen van niemand minder dan Roelof Hemmen. Roelof begon zijn carrière als politieverslaggever bij de `Haagsche Courant’, werkte voor de Telegraaf en vond daarna zijn stek bij het RTL Nieuws, als parlementair en algemeen verslaggever en de laatste jaren als presentator.

Dagvoorzitter Roelof Hemmen

Roelof Hemmen was anchorman van het RTL Nieuws en bij BNR Radio presenteert hij B.L.T. BNR Lunchtime. Hij begon zijn carrière als politieverslaggever bij de `Haagsche Courant’, werkte voor de Telegraaf en vond daarna zijn stek bij het RTL Nieuws, als parlementair en algemeen verslaggever en de laatste jaren als presentator. Roelof Hemmen is geen voorleesmachine, maar een journalist in hart en nieren, die met liefde en passie het nieuws wil vertellen. Op de juiste toon: afstandelijk, maar toch betrokken. Met humor als het kan, maar altijd met verstand van zaken. Hij is een onafhankelijk journalist. Bij elkaar heeft Roelof Hemmen twintig jaar ervaring in bijna alle facetten van de journalistiek, maar hij is nog altijd even nieuwsgierig als toen hij zijn eerste stukje schreef. Hij versloeg als politiek verslaggever talloze Haagse drama’s.

Het IT & Information Security congres

Tijdens deze veertiende editie van het IT & Information Security congres kunt u rekenen op een gevarieerd en verfrissend programma. In een talkshow onder leiding van Roelof Hemmen (bekend van RTL Nieuws en BNR) gaan diverse tafelgasten met elkaar in debat over actuele security vraagstukken. Tijdens het congres kijken we naar de veranderende rol van de CISO. Is hij een generalist of een specialist? Is het iemand die samenwerking zoekt met bijvoorbeeld ketenpartners en concurrenten? Is hij business of IT gedreven? Wat voor competenties zijn nodig? En hoe gaat hij om met security in een steeds complexer wordende IT omgeving? Uiteraard is er ook ruimte voor interactie met het publiek in de zaal.

Kom naar het IT & Information Security event!

Wilt u ook komen naar deze speciale editie van het IT & Information Security event 2018? Meld u dan vandaag nog aan via het online inschrijfformulier.

 

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.