Nieuwsbrief
woensdag 30 januari 2019

Security University Live: college van Prof. Dr. Erik Scherder

Tijdens dit laatste uur van het Jaarcongres IT & Information Security 2019 gaan we terug naar de collegebanken en hangen we drie kwartier lang aan de lippen van Erik Scherder. In dit unieke college van Erik Scherder krijgen we kennis en inzicht in de werking van onze hersenen in relatie tot creativiteit. Als geen ander maakt Erik Scherder - met zijn aanstekelijk enthousiasme, zijn kenmerkende pre…

Security University Live: college van Prof. Dr. Erik Scherder

Waar kent u Professor Erik Scherder van?

Professor Erik Scherder won meerdere malen de VU onderwijsprijs. In 2013 werd hij uitgenodigd om mee te werken aan de Universiteit van Nederland. Naar aanleiding daarvan volgden uitnodigingen voor De Wereld Draait Door en in 2015 ook drie afleveringen van DWDD University.

Security University Live: Het Brein: Anders kijken, is méér zien

Tijdens dit laatste uur van het Jaarcongres IT & Information Security 2019 gaan we terug naar de collegebanken en hangen we drie kwartier lang aan de lippen van Erik Scherder.

In dit unieke college van Erik Scherder krijgen we kennis en inzicht in de werking van onze hersenen in relatie tot creativiteit.  Als geen ander maakt Erik Scherder - met zijn aanstekelijk enthousiasme, zijn kenmerkende presentatiestijl en bijzondere timing - de wetenschap toegankelijk!    

Woon dit afsluitende college ook bij!

Wilt u ook aanwezig zijn bij dit college? Meld u dan nu aan voor deelname aan dit congres. Zorg ervoor dat u zich tijdig inschrijft want vol=vol. 

Meld u nu aan

Kom samen tijdens dit event, met als doel kennisdeling, inspiratie en met gerenommeerde partijen in de markt te netwerken. En natuurlijk netwerken met ruim 250 professionals die zich bezighouden met gegevensbescherming, informatiebeveiliging en IT Security.

 

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.