Nieuwsbrief
woensdag 28 november 2018

Bescherm je operationele continuïteit

Door ontwikkelingen zoals Smart Industry, Big Data en Industrial Internet of Things neemt de complexiteit en kwetsbaarheid van Industriële Automatisering en Controle Systemen toe. Naast een groot aantal voordelen, brengt deze digitalisering ook nieuwe beveiligingsuitdagingen met zich mee.

Bescherm je operationele continuïteit

Het niet op de juiste waarde schatten van deze uitdagingen, levert een bedreiging op voor de operationele continuïteit van alle productieomgevingen en organisaties met een vitale of kritische infrastructuur. Daarom is het essentieel dat organisaties met een (complexe) productieomgeving zich goed oriënteren op de risico’s die zich kunnen voordoen binnen (de omgeving van) hun technische installaties en dat zij weten hoe zij zich tegen cybersecurity-incidenten kunnen beschermen. De invoering van de nieuwe (wereldwijde) norm IEC62443 moet organisaties helpen om operationele technologieën te laten voldoen aan het juiste level van (cyber) security.

Op 14 maart 2019 vind in DeFabrique in Utrecht het congres Industrial Cyber Security plaats, over de beveiliging van Industriële Automatisering en Controle Systemen ter bescherming van de operationele continuïteit. Het congres geeft een actueel overzicht van de laatste stand van zaken rondom cyber security en helpt inzicht te krijgen in wat het specifieke level van security van de (complexe) productieomgeving moet zijn en hoe het staat met haar digitale weerbaarheid. Het congres biedt daarnaast concrete oplossingen en praktische handvatten om te zorgen dat ieders operationele continuïteit gewaarborgd is én blijft.

 

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.