'Uw netwerk: Beveiligd en Beheersbaar'.

">
Nieuwsbrief
Gepubliceerd: maandag 9 augustus 2021

Jouw netwerk beveiligd en beheersbaar

Binnen je bedrijf zijn er steeds meer (eind)gebruikers, met meer smart devices en ook steeds meer machines die verbonden zijn. Het wordt dus steeds moelijker om zicht te krijgen op wie en wat er allemaal verbinding maakt op uw netwerk. Meer complexiteit legt allereerst meer druk op netwerkbeheerders. Het veilig en beschikbaar houden van uw netwerk neemt al snel een groot deel van hun dag in beslag en zo blijft er weinig ruimte over voor innovatie, beveiliging, controle en optimalisaties. Lees daarom in deze whitepaper over Network Access Control en hoe jij jouw netwerk weer veilig en beheersbaar maakt.

Jouw netwerk beveiligd en beheersbaar

.

Van bijna elke organisatie die we ontmoeten, horen we hetzelfde verhaal: Er zijn steeds meer gebruikers, met meer smart devices en ook steeds meer machines die verbonden zijn. Het wordt dus steeds moelijker om zicht te krijgen op wie en wat er allemaal verbinding maakt op uw netwerk.

Dat heeft een directe impact op de veiligheid van uw data, maar ook op de beheerslast voor uw netwerkbeheerders. Wij geloven dat beheer en beveiliging altijd hand in hand gaan.

Meer complexiteit legt allereerst meer druk op netwerkbeheerders. Het veilig en beschikbaar houden van uw netwerk neemt al snel een groot deel van hun dag in beslag en zo blijft er weinig ruimte over voor innovatie, beveiliging, controle en optimalisaties. Een belangrijk deel van het takenpakket van netwerkbeheerders is troubleshooting, optimaliseren en root-cause-analyse. Maar ook updates, patches en het beheren van policies neemt veel tijd in beslag.

Network Access Control

De basis van sterk toegangsbeleid is een centrale tool waarmee je makkelijk rollen en bevoegdheden kan toekennen aan gebruikers en devices. Zo zorgt u er eenvoudig voor dat uw netwerk gebruikers en devices herkent en hen toegang geeft op basis van wat er vooraf werd beslist. Dit maakt het ook heel eenvoudig om met Bring Your Own Device of IoT om te gaan en het maakt het ook veel makkelijker om nieuwe werknemers te onboarden en werknemers die de organisatie verlaten te off-boarden.

In deze whitepaper krijgt u een antwoord op de volgende vragen:

  • · Hoe vereenvoudigt u netwerkbeheer?
  • · Hoe zorgt u voor een sterk toegangsbeleid?
  • · Hoe krijgt u meer inzicht en controle?
  • · Hoe zorgt u voor consistentie op àl uw netwerken?
  • · Hoe integreert u alles in uw huidige omgeving?

Meer inzicht en controle

Netwerken worden steeds complexer, en dat betekent dat het steeds moeilijker wordt om inzicht te krijgen en genoeg controle te behouden. Hoe meer mensen en smart devices er zijn verbonden, hoe meer potentiële beveiligingsrisico’s. En niet iedereen mag zomaar toegang krijgen tot alle informatie. Dus moeten er duidelijke rollen worden bepaald, met duidelijke bevoegdheden.

Meer weten over Network Access Control? Download de gratis whitepaper 'Uw netwerk: Beveiligd en Beheersbaar'.

 

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.