Nieuwsbrief
Gepubliceerd: vrijdag 7 mei 2021

Doe de cybersecurity gezondheidscheck 2021

Cybercriminelen liggen 24/7 op de loer en benutten ieder zwak punt binnen jouw beveiliging. Daarom is het belangrijk dat jouw organisatie voldoet aan de benodigde securityeisen. Ben je niet voorbereid? Dan heb je kans dat je ten prooi valt van cybercriminelen met vervelende consequenties als gevolg. Download deze whitepaper en doe de cybersecurity gezondheidscheck om te zien of jouw bedrijf in 2021 goed beveiligd is.

Doe de cybersecurity gezondheidscheck 2021 1

Het jaar 2020 en 2021 stonden volledig in het teken van de COVID-19 pandemie. Het gevolg? De digitalisatie werd met het thuiswerken in een sneltreinvaart doorgevoerd. Ondanks de vele voordelen die het remote werken en cloudoplossingen bieden, lopen bedrijven, groot en klein, nog steeds grote risico’s. De versnelde digitalisatie heeft ervoor gezorgd dat cybercriminaliteit door het dak schiet. Wie niet zijn cybersecurity op orde heeft, loopt gevaar voor hackers. Houd in 2021 de hackers buiten de deur. Lees in deze whitepaper welke beveiligingsoplossingen jouw bedrijf beschermen tegen moderne cyberaanvallen en doe de cybersecurity gezondheidscheck.

Voldoe jij aan de benodigde securityeisen?

Steeds meer bedrijven staan tijdens deze crisis onder vuur van cybercriminelen. Er wordt gebruik gemaakt van elke zwakke plek binnen iedere organisatie. De vraag naar een volledige en waterdichte securityaanpak rijst de pan uit. Een belangrijke oorzaak van de huidige securityproblemen is dat veel bedrijven nog steeds kiezen voor een traditionele beveiligingsaanpak, waarbij de focus ligt op netwerkbeveiliging. Dit terwijl steeds meer bedrijven werken vanuit de cloud. Het is daarom juist noodzakelijk om een geïntegreerde securityaanpak door te voeren.

Controleer jouw securitygezondheid

Wil jij controleren of jouw bedrijf voldoet aan alle securityseisen en daarmee goed beveiligd is tegen cyberaanvallen die op je af worden gestuurd? Download deze whitepaper en maak gebruik van de handige cybersecurity gezondheidscheck. We geven je alvast een kleine sneak peak van de belangrijkste punten waar jij aan moet voldoen voor een goede securitygezondheid:

  1. 24/7 monitoring en response
  2. Goed geïnformeerde medewerkers
  3. Kennis van potentiële hackers

Aan de slag met optimale veiligheid in 2021

Wil jij jouw bedrijf optimaal beveiligen tegen de constante gevaren van cybercriminelen? En wil je meer weten over moderne cybersecurity in de praktijk? Daar komt veel bij kijken. Download snel deze whitepaper en laat je inspireren om de stap te zetten naar een holistische securityoplossing.

Note: Zorg er wel voor dat je de implementatie van technologische oplossingen combineert met de juiste trainingen. Alleen door de menselijke factor hiermee te combineren ben je volledig veilig. Een security Awareness training is daarom een handige tool om jouw medewerkers te informeren en voor te bereiden. Lees hier meer over deze training.

 

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.