Nieuwsbrief
Gepubliceerd: woensdag 29 april 2020

7 adviezen om je beveiligingsniveau te verhogen

Thuiswerken heeft een grote invloed op het beveiligingsniveau van jouw organisatie. De traditionele security aanpak beschermde jou misschien wel binnen de muren van kantoor, op het veilige netwerk. Maar nu werken collega’s van verschillende wifi-netwerken met voor jou onbekende devices. Is jouw security daarop ingesteld?

7 adviezen om je beveiligingsniveau te verhogen 1

Nu we met z’n allen thuis aan het werk zijn, is het voor de IT-afdeling behoorlijk lastig om het beveiligingsniveau op peil te houden. Je weet immers niet hoe veilig alle wifi-verbindingen van collega’s zijn en je moet er maar vertrouwen in hebben dat collega’s niet zomaar allerlei software gaan downloaden om hen te helpen met het thuiswerken. Zo bleek al heel snel dat de populaire oplossing Zoom helemaal niet zo veilig is. Bovendien gebruiken cybercriminelen deze periode om een hoop corona gerelateerde phishingmails rond te sturen. Je kan security dus maar beter bovenaan de agenda plaatsen om datalekken te voorkomen en aanvallen aan te pakken.

Adviesrapport: 7 stappen om het beveiligingsniveau te verhogen

In dit rapport vind je 7 adviezen die jou helpen bij het verhogen van het beveiligingsniveau in de organisatie. Hieronder noemen we alvast kort 3 adviezen:

  • Officiële tools organisatie-breed uitrollen om wildgroei aan onbekende software tegen te gaan
  • Houd 24/7 de IT-omgeving in de gaten
  • Herken en reageer op aanvallen

Loopt jouw organisatie op dit moment gevaar of heb jij jouw zaken volledig onder controle? Zie je misschien toch iets over het hoofd? Download snel dit adviesrapport en check of de 7 adviezen jouw beveiligingsniveau naar een hoger niveau kunnen tillen.

 

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.