Nieuwsbrief
Gepubliceerd: vrijdag 1 juli 2022

Zo houd je gebruikersverificatie veilig en gebruikersvriendelijk

Datum: maandag 29 juni 2020
Tijd: 14:00
Locatie: Online
Soort event: Webinar
Onderwerp: Veilig online samenwerken

Zo houd je gebruikersverificatie veilig en gebruikersvriendelijk

Ter info - de voertaal in deze webinar is Engels

Bedrijven staan voor een groot dilemma. Aan de ene kant willen zij persoonsgevoelige en bedrijfskritische data optimaal beschermen, maar aan de andere kant willen ze ook een uitzonderlijke gebruikerservaring bieden. Daarbij kiezen ze voor bescherming in allerlei vormen en maten: van inloggen zonder wachtwoord tot de modernste en veiligste tweefactorauthenticatie, en alles daar tussenin.

De belangrijkste taak van iedere IT-specialist is het beschermen van ‘de kroonjuwelen’ van zijn organisatie. Voor de M&A teams is een snel, makkelijk en intuïtief platform dan weer een vereiste. Zie hier de eeuwige strijd tussen security en gebruikerservaring…

Gjalt Wijma, SO bij Virtual Vaults, en Martin Vliem, NSO bij Microsoft, bespreken tijdens dit online event veilige en gebruikersvriendelijk authenticatie. Ze laten zien hoe Virtual Vaults en Microsoft dit bekende dilemma aanpakken en delen hun praktijkervaring.

Wat komt in deze webinar aan bod?

  • Introductie Virtual Vaults Dataroom en hoe Microsoft het als platform gebruikt
  • Digitale transformatie en het cybergevaar
  • Microsofts visie op cyberweerbaarheid en cyberhygiëne
  • Virtual Vaults: tweefactorauthenticatie afdwingen bij iedere gebruiker
  • SIM swapping en phishing aanvallen die tweefactorauthenticatie omzeilden
  • Lessons learned: verminder het ongemak voor eindgebruikers, coach je supportteam. Security verbeteren hoeft niet altijd ingewikkeld te zijn, de juiste leverancier kiezen is wat telt.
  • Q&A

Wil jij ook meer weten over een optimale beveiliging zonder in te leveren op gebruiksvriendelijkheid? Schrijf je dan snel nog in voor deze webinar op maandag 29 juni!

 

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.