Nieuwsbrief
Gepubliceerd: vrijdag 1 juli 2022

Security Leadership

Datum: Verschillende data mogelijk
Tijd: Verschillende tijden mogelijk
Locatie: Verschillende locaties mogelijk
Soort event: Congres
Onderwerp: Het IT & Information Security event!

Security Leadership

Breng uw leiderschap naar een hoger niveau

In een tijd waarin digitale transformatie vliegensvlug blijft groeien en het IT landschap almaar complexer lijkt te worden is goed leiderschap van groot belang! Het doel van het event is om u te helpen op een succesvolle manier uw rol als securityleider te vervullen. Hoe zorgt u voor impact? Welke vaardigheden zijn hiervoor nodig? Hoe zorgt u ervoor dat uw organisatie veerkrachtig is én blijft? Hoe kunt u de angstcultuur stoppen? Deze vraagstukken en meer spelen bij veel organisaties. Tijdens Security Leadership delen verschillende experts ‘inside information’ om u op weg te helpen bij het vormen en optimaliseren van uw strategie.

Security Leadership is hét strategisch security event en bedoeld voor security managers en directie. Het event toont de laatste ontwikkelingen op het gebied van informatiebeveiliging en IT-security en helpt deelnemers met hun security strategie! Onder toeziend oog van de programmacommissie wordt het programma samengesteld.

Krijg 30 dagen lang onbeperkt toegang tot ons on demand-platform, en bekijk alle videocontent wanneer het u uitkomt! Experts van onder meer IKEA, Eneco, BDO, Security Academy en VKA brengen u op de hoogte van de laatste trends, en leggen uit hoe u uw security leiderschap naar een hoger niveau tilt!

Wet bescherming persoonsgegevens goes Europe

In mei 2018 wordt een nieuwe Europese wet van kracht voor de bescherming van persoonlijke data: de GDPR. Voor grote organisaties is het een uitdaging om hier op tijd aan te voldoen. Toch ligt er volgens onderzoeksbureau Forrester een kans om je te profileren door middel van goede beveiliging van gevoelige informatie. Lees hier hoe je dat voor elkaar krijgt.

Lees verder

 

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.