Nieuwsbrief
Gepubliceerd: vrijdag 1 juli 2022

Industrial Cyber Security 2019

Datum: donderdag 14 maart 2019
Tijd: 08:30
Locatie: DeFabrique | Utrecht
Soort event: Congres
Onderwerp: Bescherm uw operationele continuïteit!

Industrial Cyber Security 2019

Door ontwikkelingen zoals Smart Industry, IoT en Industrial Internet of Things neemt de complexiteit en kwetsbaarheid van Industriële Automatisering en Controle Systemen toe. Naast een groot aantal voordelen brengt deze digitalisering ook nieuwe beveiligingsuitdagingen met zich mee. Deze vormen een bedreiging voor de operationele continuïteit van productieomgevingen. Het is daarom essentieel dat u zich goed oriënteert op de risico’s die zich kunnen voordoen binnen (de omgeving van) uw technische installaties en dat u weet hoe u zich tegen cybersecurity-incidenten kunt beschermen. 

De invoering van de nieuwe (wereldwijde) norm IEC62443 moet uw organisatie helpen uw operationele technologie te laten voldoen aan het juiste level van (cyber) security. En daarmee helpen voorkomen dat u ten prooi valt aan kwaadwillenden, dan wel de nadelige gevolgen ervaart van cybersecurity-incidenten. 

Het congres geeft u een actueel overzicht van de laatste stand van zaken rondom cyber security en helpt u inzicht te krijgen in wat het specifieke level van security voor uw organisatie is. Het congres biedt concrete oplossingen en praktische handvatten om te zorgen dat uw operationele continuïteit gewaarborgd is.    

 

Programma

Het programma van Industrial Cyber Security 2019 bestaat uit een mix van inspirerende keynotes, hands-on break-outsessies, best practices, interactieve rondetafelgesprekken, workshops en expertsessies.  De Raad van Advies adviseert op het gebied van inhoud en bewaakt de invulling van het thema, de kwaliteit en diversiteit van het programma en de kwaliteit van de sprekers. 

  • Johan Rambi, Strategisch Privacy & Security adviseur
  • Johan Assies, Voorzitter Industrieel Platform Cyber Security en Head of IT Department NL, Dalli de Klok
  • Steven Debets, Partner, Verdonck, Klooster & Associates
  • Koos van der Spek, Management Consultant Cybersecurity, Partner, Verdonck, Klooster & Associates 

Reeds bevestigde sprekers zijn:

  • Anno Keizer, Manager Security van URENCO Nederland
  • Ad Krikke, Corporate ICT Security Officer (CISO) van DSM Group Business Services
  • Alex van Delft, Corporate Manager Process Control van DSM Operations & Responsible Care

Begin 2019 presenteren wij het volledige programma. Mocht u vragen of suggesties hebben ten aanzien van het programma, of wanneer u een bijdrage wilt leveren, dan kunt u contact opnemen met: Jasper Lazet, Event Director & Industry Cluster Lead: +31 (0)76 - 548 40 54

 

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.