Nieuwsbrief
Gepubliceerd: vrijdag 1 juli 2022

Cyber Security Summit Belgium

Datum: woensdag 12 juni 2019
Tijd: 09:15
Locatie: Square | Brussels Meeting Centre
Soort event: Congres
Onderwerp: Where ICT & Cyber Professionals Meet

Cyber Security Summit Belgium

Op 12 juni 2019 vindt de vierde editie van de Cyber Security Summit in Brussels, België, plaats. Tijdens het Cyber Security congres krijgt u de kans om kennis op te doen over de laatste zaken rondom cyber security. Daarnaast zijn er vele mogelijkheden om in contact te komen met vakgenoten.  

 • Intiem congres met een messcherpe focus op onderwerpen als data governance, Ethical hacking, Artificial Intelligence & data lekken;
 • Veel ruimte voor persoonlijke gesprekken met vakgenoten;
 • Onafhankelijke sprekers en bedrijven delen hun ervaringen in leerzame praktijkcases.

De Cyber Security Summit 2019 zal ingaan op 3 pijlers:

 1. De menselijke factor
  Niet-IT-personeel is vaak de zwakste schakel in cyberaanvallen. De meest voorkomende menselijke fouten in cybersecurity zijn het klikken op links, het openen van onbekende bijlagen en het invoeren van persoonlijke of vertrouwelijke informatie in een schijnbaar vriendelijk (en bekend) account. Hoe kunnen deze fouten worden voorkomen, hoe wordt het bewustzijn gecreëerd en hoe worden kennis en vaardigheden gefaciliteerd? Deze en andere onderwerpen kunnen in dit nummer worden besproken.

 2. Governance, risk & compliance
  In deze pijler krijgt het publiek de kennis en vaardigheden die nodig zijn om hun organisaties te ondersteunen bij Cyber ​​Governance, Risk en Compliance Management. Een goed doordacht plan voor GRC helpt proactief en systematisch risico's te identificeren en stelt de veiligheidsmanagementfuncties in staat om adequate en volwassen veiligheid te bereiken met de gewenste niveaus van interne en externe compliance.

 3. Trends in technologie en oplossingen
  Wat zijn de nieuwste trends in het identificeren, beschermen tegen, detecteren, reageren op en herstellen van cyberaanvallen? In dit deze pijler leer je alles over de nieuwste technologieën en oplossingen.
 

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.